Calculatiebureau C.M. De Munnik is de instantie die al uw begrotingen, calculaties, budgetteringen en offertes efficient en zorgvuldig calculeert. De organisatie beschikt over een grote hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van loodgieterwerk, sanitair, CV- & MV-installaties alsmede elektrotechnische installaties in nieuwbouw,  verbouw & renovatie van de woning en utiliteitsbouw. Hierdoor is het voor ons mogelijk om binnen een korte tijd uw opdrachten uit te werken.

Het uitbesteden van de calculatie is in meeste gevallen niet duurder dan het zelf calculeren. Voor ons is het calculeren dagelijkse kost, waardoor berekeningen sneller en dus efficienter worden gemaakt. Ook hoeft u niet meer in de avond of in het weekend te gaan rekenen, waardoor u meer tijd heeft voor het verrichten van andere relevante activiteiten. Bovendien is Cees de Munnik lid van 2ba, wat inhoudt dat er wordt gewerkt met de laatste prijzen. Elke week worden de prijzen geupdate waardoor uw calculatie nog nauwkeuriger wordt gedaan.

Wij leveren de volgende diensten:

  • Calculaties ten behoeve van werktuigkundige-, elektrotechnische-   en sanitairinstallaties;
  • Tekenwerk;
  • Diverse leidingberekeningen m.b.v. het programma Vabi;
  • Transmissieberekeningen m.b.v. het programma Vabi.

Het uurtarief bedraagt 65,00 euro (excl. BTW). Zijn er meerdere opdrachtgevers voor hetzelfde project, dan profiteert u bij ons van een speciale korting. In de onderstaande tabel is weergegeven hoe dit systeem in zijn werking gaat.

Aantal opdrachtgevers

Totaalprijs

Speciale korting

1

100%

-

2

60%

40%

3

40%

60%

4

30%

70%

Calculatiebureau Drunen

Calculatiebureau C.M. de Munnik
Tel. (0416) - 851 899
Mob. 06 - 226 852 52
info@cmdemunnik.nl