Na ruim 25 jaar bij installateurs te hebben gewerkt, zowel als loodgieter in de bouw en al vrij snel daarna als calculator op kantoor, besloot ik op 1 april 2008, samen met zijn vrouw mijn vaste baan in te ruilen voor het eigen ondernemer-schap. Dit was voor ons destijds een hele stap.
Hiermede was Calculatiebureau C.M. de Munnik een feit.

Uit ervaring, opgebouwd bij de installateurs, kwam ik er al snel achter dat kleinere loodgieters- en installatiebedrijven in veel gevallen geen eigen calculator hebben. Hier zijn we op ingesprongen en inmiddels hebben we een aardig klantenbestand, waarin zowel de kleinere tot en met de middel grootte installateurs zijn opgenomen.
Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het engineeren, opstellen van begrotingen en offertes, voor het complete loodgieterswerk, sanitaire-, verwarming-, ventilatie- alsmede elektrotechnische installaties, waar onder duurzame installaties zoals warmtepompen, PV-panelen e.d..

Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, door er altijd te zijn voor onze klanten, twenty-four seven. In overleg met de installateur nemen we projecten aan of calculeren we op basis van regie.

Onze specialiteit bestaat hoofdzakelijk uit het calculeren van projecten t.b.v. woningbouw, appartementen-complexen, renovaties en kleine tot middelgrote utiliteit. Ook doen wij op verzoek opnames van projecten ter plaatse.
Wij calculeren hoofdzakelijk met het programma Excel, indien wenselijk kunnen de berekeningen ook in Syntess Atrium worden uitgewerkt, welke in de installatiebranche welbekend is. De offerteomschrijvingen worden uitgewerkt en aangeleverd in Word.

Calculatiebureau Drunen

Calculatiebureau C.M. de Munnik
Tel. (0416) - 851 899
Mob. 06 - 226 852 52
info@cmdemunnik.nl